Demet Akalın: Anladık kazıklanacağız da bu kadar değil

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Demet Akalın bu kez gittiği restorandaki servis ücretine isyan eden bir paylaşım yaptı. Akalın 514 liralık servis ücretine “Servis ücretine belki 200 lira vereceğim, 514 lira nedir ya? Anladık kazıklanacağız da bu kadar değil” şeklinde sert tepki gösterdi.

Şarkıcı Demet Akalın, bu kez gittiği restorandaki servis ücretine isyan etti. Yemek yediği yerde 5 bin 652 liralık hesabın 514 lirasının servis ücreti olduğunu gören Demet Akalın tepki gösterdi.

‘BU KADAR DA DEĞİL’
Instagram hesabından hesap fişini yayımlayan şarkıcı “Servis ücretine belki 200 lira vereceğim, 514 lira nedir ya? Anladık kazıklanacağız da bu kadar değil” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.