Lütfü Savaş: Hatay halkıyla olmaya devam edeceğiz

Yeniden aday gösterilmesi kentte büyük tepkilere neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP lideri Özgür Özel’le görüşmesinin ardından açıklamada bulundu. Savaş, yarını işaret ederek, Hatay halkıyla birlikte olmaya devam edeceğini belirtti.

Türkiye, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine hazırlanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeniden aday gösterilmesi büyük tepkilere neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile partinin genel merkezinde 50 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye Mehmet Güzelmansur, Gökhan Zeybek ve Selin Sayek Böke ile Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki de katıldı.

Lütfü Savaş, görüşme sonrası yaptığı açıklamada; “Yarın çok daha büyük bir mitingle açıklamalarımız olacak. Daha fazla bir şey söylemek mümkün değil. Yarın ne yapacağımızı Hatay halkıyla paylaşacağız. Hatay halkıyla olmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.