Wilma Elles’in eski eşinden “nafaka kaldırılsın” talebi

Wilma Elles’in eski eşi Kerem Göğüş, çocuklarının annesi eski eşi Wilma Elles’in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu belirterek, ödediği nafakanın kaldırılması için mahkemeye başvurdu.

İş insanı Kerem Göğüş çocuklarının annesi olan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles’in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu ileri sürerek, ödediği nafakanın kaldırılması için mahkemeye başvurdu. Sabah’tan Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi’ne dava açan Kerem Göğüş dilekçesinde, 2020 yılına kadar Wilma Elles’in kira masraflarını karşıladığını fakat Elles’in çocukları yurt dışına kaçırdığını söyledi.

blank

KEREM GÖĞÜŞ’TEN NAFAKA KALDIRILSIN TALEBİ

Çocuklarına ulaşabilmek için yurt dışına defalarca gittiğini iddia eden Göğüş, Elles’in açtığı dava neticesinde o dönem kaçırılan çocukları için bin 500 Euro nafaka ödemeye başladığını belirtti.

Çocukları için ödediği miktarın çok fazla olduğunu söyleyen Göğüş, nafakanın tamamen kaldırılmasını aksi halde 4 bin TL’ye inmesini talep etti. İş insanı nafakayı Euro bazında ödediğini ancak çocuklarının İstanbul’da yaşadığını ve harcamalarının Türk Lirası olmasının göz önünde bulundurarak karar verilmesini talep etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.