Kızıl Goncalar yayın yasağının ardından zirvede döndü

RTÜK’ün yayın durdurma ve para cezası vermesiyle Türkiye gündemine oturan “Kızıl Goncalar” dizisi, iki hafta sonra ilk kez dün FOX ekranlarında yayınlandı. Dizinin 3. bölümü sosyal medyada gündem olurken, reytinglerde de tüm kategorilerde birinci oldu.

Bu sezonun en çok ses getiren işlerinden “Kızıl Goncalar” dizisi, RTÜK’ten aldığı 2 kez yayın durdurma ve 9 milyon TL idare para cezasının ardından dün akşam 3. bölümü ile yeniden ekrana geldi.

Hayali bir tarikatı anlatan dizi, 2 haftalık aranın ardından her 3 kategoride de aldığı yüksek reytinglerle 1 sırada yer aldı. “Kızıl Goncalar” totalde 6.80, AB’de 9.64 ve ABC1’de 9.41 reytingle 1. oldu.

Hakkındaki tartışmalarla gündemden düşmeyen dizi, dün akşam saatlerce TT listesinde birinci sırada yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.