Mehmet Ali Erbil’den “babalık görmedim” diyen kızına cevap

Sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, bir programa konuk olmuş ve şaşırtan açıklamalarda bulunmuştu. “Babalık gördüğümü düşünmüyorum” diyen Yasmin Erbil’e sunucu Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, kızı tarafından ‘Babalık yapmadı’ denilerek okları üzerine çekti.

Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Yasmin Erbil “Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak, bunu biliyorum” demişti.

Mehmet Ali Erbil, ‘Neler oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural aracılığıyla kızına yanıt verdi.

Erbil “Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum” dedi.

Erbil, babalık sorumluluklarını yerine getiren biri olduğunu ifade ederek kızına sitem etti.

Mehmet Ali Erbil: Bitkisel hayata girersem beklemeyin fişimi çekin dedim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.