‘Kırmızı Oda’ gününde ve saatinde en çok izlenen dizi oldu

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen yirminci bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Boncuk (Burcu Biricik), aşkına tutunduğu Can’ın hayal olduğunun farkına varıp tüm umutları tükenince Doktor Hanım’ın şefkatine sığındı.

blank

Doktor Ayşe, Doktor Hanım’la dertleşirken, babasının ölümünden sonra gittikçe sessizleşen annesinin içinde yarattığı boşluğu ve baba figürü yerine koyduğu dayısına özlemini anlattı.

Kumru (Aslıhan Gürbüz), Yavuz’un kendini affettirmek için çabalayıp tekrar aynı kötülüğü yaptığını darmadağın bir halde anlattı. Doktor Hanım eski haline dönmekten korkup kimlik karmaşası yaşayan Kumru’ya başına gelen talihsizliğin sorumlusunun kendisi olmadığını anlatarak Kumru’yu gülümsetmeyi başardı.

Piraye ise kararsızlığına son verip Deniz’e doğru bir adım attı.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 22 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.