Akrep yine soluksuz izlenen bir bölümle ekrana geldi

Star TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi Akrep yine soluksuz izlenen bir bölümle ekrana geldi.

#Akrep etiketi ile sosyal medyada da çok konuşulan dizinin altıncı bölümünde Perihan, doğum gününde Ferda’nın kızı Ayşem’le tanıştı ve buluşmak için kartını verdi. Ayşem ise Perihan’ın davranışlarına anlam veremeyip şaşkına döndü. Perihan ayrıca anne kızı bir araya getirmeyi planlayarak Ayşem ve Ferda’yı aynı mekâna çağırdı ancak son anda vazgeçerek birbirlerini görmelerine engel oldu.

FERDA HERKESE ÇALIM ATTI
Telefonunu Fikret’in elinde gören Ferda’nın verdiği tepki, Fikret’e Ferda’nın gizlediği başka şeyler olduğunu düşündürdü. Ferda, Berna’nın videosunun telefonda durmasının kendisi için tehlikeli olduğunu düşünerek videoyu sildi. Videoyu sildikten sonra telefonunu gönül rahatlığıyla Merve’ye vererek kızının içini rahatlatmaya çalıştı. Perihan, Aras’tan Ferda’nın bilgisayarını kendisine getirmesini söyledi. Ne var ki Ferda önlemini almış ve görüntüleri bir taşınabilir belleğe yedeklemişti.

AKREPLERİN ZORUNLU İTTİFAKI
Ferda, Selma’dan kurtulmak için Perihan’a birlikte hareket etmeyi teklif etti. Perihan’ın bu teklifi kabul etmesiyle iki ‘akrep’ ittifak kararı aldı. Böylece anne kızın kıyasıya savaşında zorunlu bir ateşkes sağlandı.

blank

PERİHAN, ARAS’A HADDİNİ BİLDİRDİ
Duru’yu görmeye gelen Hakan’la tanışan Ferda, Hakan’ı yemeğe davet etti. Perihan, Aras ve Duru arasındaki yakınlaşmayı Ferda sayesinde öğrendi ve bu durumdan hiç hoşlanmadı. Perihan, bu ilişkinin önüne geçebilmek için Hakan’ın eve geldiği akşam Aras’ın onu görmesini ve haddini bilmesini sağladı.

ŞAHİN BABASI FİKRET’İ EVDEN KOVDU
Ferda, Perihan’la birlikte kurduğu planı devreye soktu ve Selma’nın evine gitti. Selma’ya yalvarıp yerlerde sürüklendi, sonrasında ise Şahin’i Sapanca’daki eve götürüp bu anların görüntülerini ona izletti. O esnada Fikret ve Selma da Sapanca’daki eve geldi. Babasıyla Selma’yı karşısında gören Şahin çok sert tepki gösterdi ve ikisini de evden kovdu. Ferda, planının işlediğinden emindi ancak Fikret ve Selma’nın oyununun bir parçası olduğundan haberi yoktu.

ARAS VE DURU’NUN ARASINA BU KEZ MERVE GİRDİ
Duru ve Aras’ın arası Hakan’dan dolayı gerildi. Duru Aras’tan kendisine karşı açık olmasını istedi. Aras, Duru’ya karşı bir adım attı ancak tam o sırada Merve ortaya çıktı. Merve, Aras’a Duru’ya karşı hislerini sordu ve onu köşeye sıkıştırdı. Aras’ın cevapsız kalmasına Duru fena bozuldu. Bunun üzerine Merve ve Duru’nun kaçınılmaz yüzleşmesi gerçekleşti.

BERNA’NIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ GÖREN KİM?
Herkesin evde buluştuğu finalde, Fikret her şeyi açıklayacağını söyleyerek ailenin karşısına çıktı. Fikret, Şahin’in öfkesine ve meraklı bakışlara karşı, Ferda’nın Selma’nın evine gidip neler yaptığını anlattı. Fikret zafer kazandığını düşünürken Ferda son hamlesini yaptı ve planladığı gibi Hacer’i çağırdı. Hacer’in anlattıkları ile Şahin adeta deliye dönerken, Fikret bir kez daha yenilgiye uğradı.

Büyük hayal kırıklığı yaşayan ve çocuklarının gözü önünde rezil olan Fikret, ne yapacağını bilmez bir halde evden ayrılırken gelen gizemli telefonla heyecan zirve yaptı. Telefonun ucundaki gizemli ses “Karınızın nasıl öldüğünü gördüm. Karınız intihar etmedi” deyince Fikret büyük bir şok yaşadı.

‘Akrep’ sürprizlerle dolu yedinci bölümüyle 22 Ocak Cuma akşamı STAR TV ekranında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.