Kerem Bürsin, köpeği Hector ile çok konuşuldu

Hande Erçel ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterine hayat veren Kerem Bürsin son paylaşımıyla dikkat çekti. Köpeği Hector ile yer aldığı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunun ünlü oyuncu karizmatik haliyle büyük beğeni topladı.

YouTube video

Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı ile ekrana gelen Kerem Bürsin sosyal medya paylaşımı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Karizmatik halleriyle dikkat çeken ünlü ismin köpeği Hector ile yaptığı paylaşım çok konuşuldu.

Hande Erçel ile adı aşk dedikodularına karışan ve güzel oyuncunun yeni bir birlikteliğe yelken açması ile bu sevgili oldukları iddiaları çürütülen Kerem Bürsin, yeni paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Instagram’da 7 milyon takipçiye sahip yetenekli oyuncu, hayranlarını mutlu eden ve karizmasını konuşturduğu yeni paylaşımıyla dikkat çekti.

33 yaşındaki oyuncu, Instagram story’sinden köpeği Hector ile selfie’sini paylaştı. Beresi ve güneş gözlüğü ile çok beğenilen ünlü isme hayranlarının ilgisi de büyük oldu. Yakışıklı ve karizmatik olduğu yönünde övgüler yağdırılan Bürsin, sosyal medyada hayranları tarafından çok beğenildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.