Demet Özdemir hayranlarını mest etmeye devam ediyor

Demet Özdemir paylaşımlarına hız kesmiyor. Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin güzel oyuncusunun sosyal medya hesabından paylaştığı yeni ayna pozu hayranlarını mest etti.

YouTube video

Demet Özdemir ayna pozuyla hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isim yeni paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla ve yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başarılı performansı ile magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu yeni fotoğrafını hayranlarının beğenisine sundu.

Instagram hesabında 12 milyon 600 bin takipçisi bulunan Demet Özdemir, sosyal medya hesabından sevenlerine sunduğu son paylaşımı ile takipçilerini mutlu etti. Her paylaşımı ile binlerce beğeni ve yorum alan 29 yaşındaki ünlü ismin ayna pozuna hayranlarının ilgisi yine büyük oldu. Stili ve güneş gözlükleriyle beğeni toplayan ünlü oyuncuya hayranları övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.