Acun Ilıcalı’nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın annesi bebek bekliyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın annesinin hamile olduğu öğrenildi. İlknur Altunkaya’nın doğum için geri sayıma başladığı öğrenilirken hamilelik pozu sosyal medyada büyük ses getirdi.

Kızı Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı, ilişkisini gözlerden uzak yaşıyor. Bazı zamanlarda Instagram’da sevgilisi ile verdiği pozları paylaşan Ilıcalı ve Altunkaya bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi.

Ayça Çağla Altunkaya ailesi ile ilgili detayları gizli tutmayı tercih ederken annesi İlknur Altunkaya’nın hamile olduğu ortaya çıktı. İlknur Altunkaya’nın doğum öncesi verdiği partideki hamilelik pozu sosyal medyada dikkat çekerken en çok konuşulan konular arasına adını yazdırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.