Keanu Reeves’in oynadığı Matrix 4 ve John Wick 4 aynı gün vizyona girecek!

Warner Bros. başrollerinde ünlü oyuncu Keanu Reeves’in oynadığı Matrix 4 ve John Wick 4 filmlerinin aynı gün, yani 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona gireceğini açıkladı.

Warner Bros. merakla beklenen aksiyon serilerinin devam halkaları olan Matrix 4 ve John Wick 4’ün vizyon tarihlerini açıkladı. Başrollerinde Keanu Reeves’in yer aldığı Matrix 4 ve John Wick 4 filmlerinin 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu. İki filmin gişede nasıl bir performans göstereceği şimdiden merak konusu.

Lana Wachowski’nin hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ikilisinin yeniden Neo ve Trinity olarak seyirci karşısına çıkacağı Matrix 4’te Aquaman’in yıldızlarından Yahya Abdul-Mateen II, How I Met Your Mother dizisinin yıldızı Neil Patrick Harris ve Netflix’in sevilen dizisi Minhunter oyuncusu Jonathan Groff da rol alıyor.

blank
Keanu Reeves

Konusu hakkında detaylı bilgi verilmeyen The Matrix 4’te Neo’nun gençliğine odaklanılacağı tahmin ediliyor.

Keanu Reeves’in ünlü tetikçi John Wick’e hayat vermeye devam edeceği John Wick 4’te ise Ian McShane, Laurence Fishburne gibi isimlerin karakterlerine dönmesi ve Chad Stahelski’nin yönetmen koltuğunda oturmaya devam etmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.