Seren Serengil’den Şeyma Subaşı’na: En iyisi kutu açsın onda çok başarılıydı

Önceki günlerde kafesini kapatacağını açıklayan Şeyma Subaşı’na sunucu Seren Serengil’den çarpıcı bir yorum geldi.

İlginç namaz açıklamasıyla yine gündeme gelmeyi başaran Şeyma Subaşı, YouTube hesabındaki programında sürekli yurt dışına çıktığı ve çok yoğun olduğu için Bebek’teki lüks kafesini kapatabileceğini söylemişti. Geçtiğimiz günlerde haciz geldiği iddia edilen kafeye Subaşı’nın para yetiştiremediği ve eski eşi Acun Ilıcalı’nın da kirayı ödemeyi kestiği konuşuluyordu.

Subaşı’nın bu açıklamasının ardından Seren Serengil flaş bir yorum yaptı.

Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile tanışıp, ilişkiye başlamasına vesile olan “Var Mısın Yok Musun” yarışmasındaki günlerini hatırlatarak ve “En iyisi kutu açsın yine bak onda çok başarılıydı” dedi. Seren Serengil’in bu yorumuna Şeyma Subaşı’nın nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.