Keanu Reeves, 21 yıl sonra ilk kez BottleRock Müzik Festivali’nde sahne aldı

Dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, 21 yıl sonra ilk kez vokalist Bret Domrose ve davulcu Robert Mailhouse ile birlikte 2023 BottleRock Müzik Festivali’nde sahne aldı.

Reeves, 21 yılın ardından ilk konserlerini vermek üzere 1991’de kurulan rock müzik grubu ‘Dogstar’ grubu ile yeniden sahneye çıktı.

‘Dogstar’ grubu, 21 yıl sonra konserde eski şarkılarının yanı sıra yakında çıkacak üçüncü albümlerinden yeni parçalar da çaldı.

blank

1991’DE KURDUĞU GRUBA GERİ DÖNDÜ
‘Dogstar’, geçtiğimiz hafta yaptıkları duyuruda festivale geç de olsa eklendikleri için çok sevindiklerini ve hafta sonunu dört gözle beklediklerini ifade etmişti.

Keanu Reeves, daha önce verdiği röportajda grup arkadaşlarıyla birlikte şarkılar yazmayı ve çalmayı çok özlediğini belirtmişti. Reeves, “Birlikte çalmayı özledim, birlikte yazmayı özledim, birlikte konserler yapmayı özledim. Bu hep özlediğim bir şeydi. Artık çalmadığımız bir noktaya gelmiştik ve ben bunu özlemiştim… Çalmaya başladığımızda ve gerçekten olumlu ve yaratıcı hissettiğimizde, işte o zaman ‘Tamam, haydi bunu gerçekleştirelim’ dedim” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.