Keanu Reeves ‘Kayıp Şehir’deki rolünü Brad Pitt’e kaptırdı

Kayıp Şehir filminin yönetmeni Adam Nee, Brad Pitt ile ilgili açıklamalarda bulundu. Brad Pitt’in ‘ilk seçenek’ olduğunu belirten yönetmen, “Keanu Reeves’in bu rolü oynayacağını düşünmüştük ama John Wick’ten dolayı filmde yer almadı” dedi.

The Lost City (Kayıp Şehir) filminin yönetmeni Adam Nee, aksiyon komedi türündeki filmde oynayan Brad Pitt ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yönetmen, filmde küçük bir rolü olan Pitt’in yerine aslında Keanu Reeves’in düşünüldüğünü açıkladı. Pitt’in aslında ‘ilk seçenek’ olduğunu belirten yönetmen, “Keanu Reeves’in bu rolü oynayacağını düşünmüştük ama John Wick’ten dolayı filmde yer almadı” dedi. Brad Pitt ile Sandra Bullock gelecek yaz vizyona girecek olan Bullet Train filminde rol alacak.

blank
Brad Pitt

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.