Kate Winslet: Titanik’le gelen şöhret korkunçtu

Oscar’lı oyuncu Kate Winslet, “Titanik” filmindeki başarısının ardından hayatının oldukça zor olduğunu açıkladı.

Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştığı bu yapımdan sonra yaşadığı zorluklara değinen Winslet, “Gazeteciler her zaman ‘Titanik’ten sonra her şeyi yapabilirdiniz ama yine de bu küçük şeyleri yapmayı seçtiniz’ derlerdi… ben de ‘Evet, emin olun yaptım! Çünkü, tahmin edin ne oldu, ünlü olmak korkunç bir şeydi” dedi.

blank

Titanik filmiyle 11 dalda Oscar kazanan ve Rose karakterine hayat veren Kate Winslet, Hollywood’un parlayan yıldızlarından biri haline geldi. Ancak yıllar sonra yaşadığı zorlukları anlatan Winslet, Titanik’in getirdiği şöhretin hayatını mahvettiğini itiraf etti. Ünlü oyuncu, medyanın baskısının altında ezildiğini ve ünlü olmanın korkunç bir şey olduğunu dile getirdi. Winslet, geçmişte yaşadığı zorbalık ve tacizi hatırlatarak, medyanın kendisine neden bu kadar kötü davrandığını sorguladığını belirtti.

“ÜNLÜ OLMAK KORKUNÇ BİR ŞEYDİ”
Winslet, şöhret olduktan sonra yaşadıklarıyla ilgili “Gazeteciler her zaman ‘Titanik’ten sonra her şeyi yapabilirdiniz ama yine de bu küçük şeyleri yapmayı seçtiniz’ derlerdi… ben de ‘Evet, emin olun yaptım! Çünkü, tahmin edin ne oldu, ünlü olmak korkunç bir şeydi” dedi.

Tatsız yönlerine rağmen Titanik’te oynamaktan pişman olmadığını söyleyen Kate Winslet, basın tarafından zorbalığa uğradığını şu sözlerle açıkladı:

“Dürüst olmak gerekirse kendimi oldukça zorbalığa uğramış hissettim. “Sadece ‘Tamam, bu korkunç bir şey ve umarım geçer’ diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ve kesinlikle geçti ama aynı zamanda ünlü olmak buysa, ünlü olmaya hazır olmadığımı fark etmemi sağladı, teşekkürler. Hayır, kesinlikle değil.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.