İstanbul Hayvan Hakları Platformu’ndan SÖZ VER Kampanyası

İstanbul Hayvan Hakları Platformu yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu..

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Belediyeler şimdiye kadar yeterli KISIRLAŞTIRMA yapmadığı için sahipsiz hayvan sayısı artmaya devam etti. Hayvanlar sokaklarda aç susuz yaşam savaşı verirken, vatandaşlar da şikayetçi ve muzdarip oldu.

Toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren bu sorunun tek çözümü Dünya Sağlık Örgütü verileri ve uygulamalara göre ETİK ve TIBBİ koşullarda KISIRLAŞTIRMA yapılmasıdır.

2024 İstanbul Hayvan Hakları Platformunun başlattığı ‘’Oylarımız Hayvanlar için : SÖZ VER!’’ kampanyasıyla ADAYLARDAN, ”KISIRLAŞTIRMA ve Tedavi merkezi kurup, üremeyi kontrol altına almak için tıbbi etik koşullarda yoğun kısırlaştırma yapmaya, gönüllüler ile iletişim içinde hayvanların yaşamlarını desteklemeye, Hayvanları Koruma Kanunu’nu UYGULAMAYA SÖZ VERMELERİNİ” isteyeceğiz.

Ana talebimiz 2004 yılında TBMM de kabul edilen Hayvanları Koruma Kanunu’nu uygulamalarıdır.

Binlerce hayvanın kurtuluşuna vesile olacak bu toplumsal sorunun çözümü için vicdani ve insani talebimizin SİZ DEĞERLİ BASIN MENSUPLARINCA da desteklenmesi dileğimizle saygılar…

İstanbul Hayvan Hakları Platformu

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.