Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak Arka Sokaklar’da sürpriz gelişme

Yeni sezonda eski kadrosuyla, kendi günü ve saatinde Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak Arka Sokaklar dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Oya Okar, projeden ayrılma kararı aldı.

Ekranların fenomen dizisi “Arka Sokaklar”, geçen yıl yapımcısı Türker İnanoğlu‘nun sağlık sorunları nedeniyle 638. bölümde yayınına ara vermiş ancak bu süre uzamıştı. 17 sezon boyunca cuma akşamları yayınlanan dizinin haklarını Kanal D‘nin iç yapımlar ekibinin yönettiği D Media devralmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Türker İnanoğlu‘nun haklarını bedelsiz olarak devrettiği diziyi yine Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul da yazacak. Ancak dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu‘nun devam edeceği dizide bir de ayrılık yaşandı.

Oya Okar
Oya Okar

Selin komisere hayat veren Oya Okar ana kadrosunda yer aldığı diziden ayrıldı.

Yeni sezonda 639. bölümüyle seyirciyle buluşmaya devam edecek olan dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanması planlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.