Samsun’un AK Partilli Çarşamba Belediyesi, Eypio’nun konserini iptal etti

Samsun’un AK Partilli Çarşamba Belediyesi, Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında konserler düzenledi. Başkan Halit Doğan, şenliklerde ünlü rapçi Eypio’nun da sahne alacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Ancak, gelen tepkiler üzerine Başkan Doğan konseri iptal etmek zorunda kaldı.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Abdullah Paşa Meydanı’nda Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında konserler verildi. Şenliklerde cumartesi ve pazar günleri ünlü sanatçıların konser vereceği günler öncesinden duyuruldu. Konserlerden biri de ünlü rapçi Eypio’nun konseri olacaktı ancak rapçinin konseri son anda iptal edildi.

İlçenin AK Partili Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabı üzerinden 25 Haziran’da ünlü rapçi Eypio’yunun sahne alacağını iki gün önceden yaptığı paylaşımla duyurmuş “Yeşilırmak Şenliklerimiz için nefesleri tuttuk. Müzik ve eğlenceye doyacağımız şenliğimiz için adres belli. Ünlü isimler Eypio ve Elif Buse Doğan bizlerle… Dj performansı da nicesi. Çok bekledik, çok özledik. Şimdi şenliklerde buluşma zamanı” demişti. Konser afişleri de ilçe merkezinde birçok yere asılmıştı.

blank

TEPKİLER ARTINCA KONSERİ İPTAL ETTİ
Başkan Doğan’ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya AK Partililerden sert tepkiler geldi.

Rapçi Eypio’nun Gezi eylemleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik yaptığı paylaşımlar nedeniyle Belediye Başkanı Halit Doğan’a tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları başkanın paylaşımının altında tepkilerini dile getirdi.

Bunun üzerine Başkan Halit Doğan, rapçinin konserini iptal etmek zorunda kaldı.

BAŞKAN’DAN YENİ PAYLAŞIM
Pazar gecesi yapılan şenliklerde DJ’ler performans gösterirken, Eypio sahneye çıkmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.