Sedat Peker’den aylar sonra ilk fotoğraf! Özge Peker paylaştı

Yayınladığı ifşalardan bir süre sonra hakkında ‘dijital tecrit’ çıkarılan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den aylar sonra ilk fotoğraf geldi. Eşinin doğum günü karesini Instagram hesabından paylaşan Özge Peker, “Çünkü seni sevmek bir kanundur tabiatımda. İyi ki doğdun sevgilim” notu düştü.

2021 yılının Mayıs aylarında twitter hesabından yayınlamaya başladığı ve siyaset-mafya-sermaye ilişkilerine dair önemli iddialarda bulunduğu videolarıyla gündeme gelen ve yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) kısıtlama getirmesi nedeniyle “dijital tecrit” altında tutulan Sedat Peker, aylar sonra ilk kez fotoğraf verdi.

Özge Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi Sedat Peker’in doğum gününü kutladı.

blank

Ailece çekildikleri bir fotoğrafını yayınlayan Özge Peker, paylaşımına “Çünkü seni sevmek bir kanundur tabiatımda. İyi ki doğdun sevgilim” notu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.