Kahraman Deniz “19” ismini verdiği albümünü yayınladı

Dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Kahraman Deniz “19” ismini verdiği albümünü yayınladı.

Locca Records etiketiyle tüm dijital platformlarda çıkan albümde yer alan tüm şarkıların söz ve müzikleri Kahraman Deniz’e ait. Aranjelerde ise Cenk Çelik, Fırat Haznedaroğlu ve Alican Genç gibi isimler yer aldı. Kısa süre önce çıkarmış olduğu teklileri “Suç Mahalli” ve “Doğal Afetim”in de yer aldığı Kahraman Deniz’in albümü ’19’da, 8 şarkı bulunuyor.

Albümün ilk çıkış şarkısı “Böyle Sever” olarak seçildi. 14 saat çekimleri süren klibin yönetmenliğini Mustafa Gürbüz yaptı.

14 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yerini “19” albümü, 21 Aralık’ta da müzik marketlerde yerini alacak.

İnsanların hayatlarında sayıların büyük önemi olduğuna inanan ve her şarkısında günümüz şarkılarından farklı olarak bir hikaye anlatan Kahraman Deniz, albümü için; “Güçlü öykülerimin kahramanıydı 19… Bu, üzerinde 19 olan bir öykü…” diyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.