Yanımda Kal’da Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’dan duygu dolu sahneler

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın paylaştığı, yapımcılığını Lucky Red Film/Shebnem Aşkın’ın üstlendiği, CGV Mars Medya tarafından dağıtılan, senaryosu Çağlar Yurt tarafından yazılan ve yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda seyirciyle buluşacak olan “Yanımda Kal” filmi 21 Aralık’da vizyona giriyor.

Yaşamı sorgulatan dopdolu bir aşk hikayesinin büyük bir dramla içiçe yaşandığı “Yanımda Kal” filminde izleyiciyi, derinden etkileyecek çarpıcı bir hikaye bekliyor.

İşkolik bir adamla sokak şarkıcısının dramatik hikayesini konu alan filmde Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın yanı sıra Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman, Deniz Baytaş rol alıyor.

blank

Filmin yayınlanan fragmanları sosyal medyada tıklanma rekorları kırarken Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın duygu dolu sahnelerdeki başarılı performansları da dikkat çekiyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.