ChanCé “Tutsak”

Doktorluk, üniversite hocalığı, şarkı sözü yazarlığı, bestecilik ve şarkıcılığı birarada yürüten Prof. Dr. Şansın Tüzünsahne adıyla ChanCé geçtiğimiz yıl Avrupa Müzik markasıyla yayınladığı “AVARE” adlı albümüyle büyük beğeni toplamıştı. Şimdi ise romantik bir aşk hikayesinin anlatıldığı yepyeni single’ı “TUTSAK” ile yine Avrupa Müzik etiketiyle sevenleriyle buluştu.

Sözü ve müziği Şansın Tüzün’e, ait şarkının düzenlemesi ünlü aranjör Tansel Doğanay imzalı.

“Tutsak” şarkısının klibinde ise çektiği kliplerle büyük beğeni toplayan yönetmen Mustafa Özen’in imzası bulunuyor. Klipte sanatçıya profesyonel dansçılar eşlik etti.

Tıp dünyasının başarılı isimlerinden olan Prof. Dr. Şansın Tüzün; yazar, besteci ve yorumcu kimliğiyle de dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.