Jest Tiyatro,sezonu iddialı açıyor

Jest Tiyatro, 2018 – 2019 tiyatro sezonunu yepyeni ve iddialı bir oyunla açmaya hazırlanıyor.

Jest Tiyatro’nun yeni prodüksiyonu, iddialı oyuncu kadrosuyla provalara başladı. Eyüp Emre Uçaray’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Suit’in kadrosunda Ümit Kantarcılar, Begüm Öner , Ceyhun Fersoy , Ebru Şahin ve Melis Kaygılaroğlu yer alıyor. Şimdiden çok konuşulan oyun 19 Ekim Cuma günü Tiyatro Ak’la Kara’da prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.

Provaları son hızıyla devam eden “Suit” oyununun oyuncuları basın toplantısında, “İnanılmaz güzel bir oyunla seyircisinin karşısına çıkacağımız için çok heyecanlıyız. Tüm ekip bir aile olduk. Kahkahası bol bir işle seyirciyi düşündürürken, güldüreceğiz” dedi.

Peki ya “doğru insan” tam düğünden önce karşınıza çıkarsa? İşte bu sorular kahramanlarımızı içinden çıkılmaz gibi görünen sorunların, eğlenceli bir dolantının ortasına sürüklüyor, kahkahalarımızı tutamayacağımız bir dizi komik olay ustaca bir kurguyla sahneye taşınıyor…

Yöneten: EYÜP EMRE UÇARAY

Yönetmen Yrd: AZİZ CANER İNAN

Dekor Tasarım: TOLGA GÜLERYÜZ

Dekor Uygulama: MURAT YILMAZ

Kostüm: GÜLCAN

Oyuncular: BEGÜM ÖNER , CEYHUN FERSOY, EBRU ŞAHİN , MELİS KAYGILAROĞLU, ÜMİT KANTARCILAR

Fotoğraf: EREN YİĞİT

Afiş Tasarım: GALİP AKSULAR

Yapım: JEST TİYATRO

Reji Asistanı: MELTEM COŞKUN

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.