İŞTE! Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın beraber ilk görüntüsü

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu ve kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç aşk haberleri ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü çift geçtiğimiz akşam Kadıköy’de ilk kez görüntülendi.

Ali Yörenç ile olan ilişkisini noktalamasından kısa bir süre sonra Uraz Kaygılaroğlu ile hakkında aşk haberleri çıkan Berrak Tüzünataç magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

YouTube video

Sefirin Kızı dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Uyanmam’ adlı şarkıya Berrak Tüzünataç’ı etiketleyerek aşk haberlerini doğrulamıştı.

blank

Uraz Kaygıalroğlu ve Berrak Tüzünataç çifti geçtiğimiz akşam Kadıköy’de Moda’ya yürürken Güncel Magazin tarafından görüntülendi.

İşte Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın ilk görüntüleri…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.