Feyza Çıpa’dan Kutsi ve Sibel Ülker’in evliliği hakkında ilk yorum geldi

Huzur Sokağı dizisinde birlikte rol aldığı Feyza Çıpa ile aşk yaşamaya başlamasının ardından evliliğini bitiren Kutsi, 8 yıllık ilişkisini noktaladı. Feyza Çıpa ile ayrılan ve Benim Adım Melek dizisindeki çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le 4 ay içinde evlenen Kutsi gündeme bomba gibi düştü. Feyza Çıpa’dan Kutsi’nin evliliğiyle ilgili gelen tepki şaşırttı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, Huzur Sokağı dizisinde tanıştığı Feyza Çıpa ile olan 8 yıllık ilişkisini bitirmesinden sonra Sibel Ülker’le aşk yaşamaya başladı. Benim Adım Melek’in çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi olan Sibel Ülker’le sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Kutsi, magazin gündemini salladı.

blank

‘Huzur Sokağı’ dizisinde Kutsi ve Feyza Çıpa’nın ilişkisine en yakından tanık olan Nilgün Kasapbaşoğlu, Feyza ile yaptığı konuşmayı 2. Sayfa’ya anlattı.

‘FEYZA ÇOK MUTLUYDU’

Nilgün Kasapbaşoğlu, “Kutsi’nin evleneceğini Feyza’dan duydum. Nikahtan kısa bir süre önce beni aradı. ‘Kutsi kiminle evleniyor, biliyor musun? Hadi tahmin et’ dedi. Ben de isim sayıyorum, tabii bilemedim. Kutsi’nin evlenmesine sevindim. Feyza da çok mutluydu, ‘Herkes mutlu olsun’ dedi. Asla hiç üzülmedi. Keyfi yerinde’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.