Uraz Kaygılaroğlu’nun asıl mesleği ortaya çıktı!

Uraz Kaygılaroğlu, şimdilerde Üç Kuruş ve Erşan Kuneri dizileriyle ekranda yer alıyor. Oyunculuk kariyeri ile ekranda yer alan Uraz Kaygılaroğlu, üniversite eğitimini bambaşka bir alanda aldı. İşte ünlü oyuncunun asıl mesleği!

Uraz Kaygılaroğlu son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Televizyonda Üç Kuruş dizisinde rol alan ünlü oyuncu, dijitalde de Erşan Kuneri dizisi ile ekranda yer alıyor. 35 yaşındaki ünlü oyuncu, lise yıllarında tiyatroya başlamış ve oyunculuğa yönelmişti. Ancak ünlü oyuncunun eğitimini aldığı mesleği bambaşka çıktı.

blank

URAZ KAYGILAROĞLU’NUN MESLEĞİ BAMBAŞKA ÇIKTI

Uraz Kaygılaroğlu, üniversite eğitimini reklamcılık üzerine aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olan Kaygılaroğlu, çok küçük yaşlardan bu yana televizyon dizileri, film ve reklam filmlerinde oyunculuk mesleğini yapıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.