İŞTE! Fahriye Evcen’in makyajsız hali

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız haliyle takipçilerine kendine hayran bıraktı. Evcen’in bir takipçisi paylaşıma, “Uzun zamandır böyle bir güzellik görmemiştim.” yorumunu yaptı.

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini kendine hayran bıraktı.

blank
Fahriye Evcen

“HİÇ GEREK YOK MAKYAJ YAPMASINA”

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından makyajsız halini paylaştı. Evcen, makyajsız haliyle takipçilerinden tam not aldı. Evcen’in paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Evcen’in paylaşımına bir takipçisi, “Kadın makyajsız haliyle daha güzel. Bence hiç gerek yok makyaj yapmasına.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Uzun zamandır böyle bir güzellik görmemiştim.” yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.