Serenay Sarıkaya: Sizden nefret ediyorum

Ezgi Mola’nın YouTube kanalına konuk olan Serenay Sarıkaya, başrol oynadığı Fİ dizisindeki dansçı rolü için antrenmanlara ağlayarak “Sizden nefret ediyorum” diyerek gittiğini anlattı.

Ezgi Mola, YouTube kanalında yaptığı ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ isimli formatında Serenay Sarıkaya’yı ağırladı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola için yolcu koltuğunda samimi açıklamalar yaptı. Fİ’de rol gereği bale yapan bir kadını oynayan Sarıkaya, dans antrenmanlarına ağlayarak gittiğini söyledi.

“SİZDEN NEFRET EDİYORUM”

Geçen sezon final yapan Fi dizisinde dansçı Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, ”Haftanın beş günü 2,5 saat jimnastik ve üzerine dans antrenmanlarım vardı. Ağlayarak gidiyordum, çok zor ve acıydı. ‘Sizden nefret ediyorum’ diye diye zorla yapıyordum” diye konuştu.

blank

“Fİ DİZİSİ SAYESİNDE ÇOCUKLUK TRAVMAMI YENDİM”

Programda jimnastikle ilgili çocukluk anısını anlatan Sarıkaya, “Ankara’da yaşarken ailem jimnastik kursuna yazdırdı. Bir türlü bacaklarım açılmadı. Hocalarım, ‘Bu kızdan olmayacak’ dedi. O zamandan bu yana hayatım boyunca esnemeyle ilgili şeyler yapmadım. Proje gelince, yaşadığım travmayı atlamak için kabul ettim ve yendim.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.