Tacizle suçlanan Talat Bulut, hakkında konuşanlara tazminat davası açtı

Başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde çalışan genç kızı taciz ettiği haberleriyle gündeme gelen Talat Bulut, Instagram hesabından kendisini itibarsızlaştırmaya çalışan kişilere dava açtığını söyledi.

Rol aldığı Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olarak çalışan genç kadını taciz ettiği yönündeki haberlerle gündeme gelen oyuncu Talat Bulut, sosyal medya hesabından hakkında konuşanlara sitem etti.

“İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARA TAZMİNAT DAVASI AÇILDI”

Instagram hesabından paylaştığı video ile kendisi itibarsızlaştırmaya çalışanlara sitem eden Bulut, Yeter! Susun artık. Şunu ezberleyin. Bana iftira atan kişi (Özge Ş.) başta olmak üzere, magazin gazetecileri, TV’de yorum yapıp beni hala itibarsızlaştırmaya çalışanlar, sosyal medya delikanlıları hakkında tazminat davası açıldı. Bir şey söylemek istiyorsanız buyurun gelin hakim önüne. Beklerim…” dedi.

“BODURLAR BİLE KONUŞUYOR”

Ünlü oyuncu, Instagram’da paylaştığı videoda, “Artık uzun boylusu da kısa boylusu da konuşuyor. Hatta bodurlar bile konuşuyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.