iPhone 15 için ön sipariş rekoru

Apple’ın 12 Eylül’deki büyük bir lansmanla tanıttığı iPhone 15 için ön sipariş rekoru kırıldı. Yeni rekor, iPhone 14 serisinin 16 Eylül 2022’deki lansman satışının iki katına ulaştı

Apple, geçtiğimiz günlerde Wondeerlust etkinliği ile iPhone 15’i tüm dünyaya tanıtmıştı. Online alışveriş sitesi Hepsiburada’da iPhone 15 serisi için ön sipariş almaya başladı.

iPhone 14 serisinin 16 Eylül 2022’deki lansman satışının 2 katına ulaştı. Seriye ait cihazlar için sipariş sayısı ise geçen seneye göre 10 kat artış gösterdi.

Dünya’nın haberine göre; Apple ürünleri arasında iPhone 15 Pro serinin en çok satın alınan ürünü oldu. iPhone 15 serisinin Hepsiburada üzerinden aldığı trafik de geçen sene tanıtılan iPhone 14’e göre yüzde 160 arttı.

29 EYLÜL’DE TESLİM EDİLMEYE BAŞALAYACAK
22 Eylül ön sipariş döneminde satın alınan ürünler 29 Eylül tarihinde teslim edilmeye başlanacak.

Hepsiburada’nın iPhone 15 serisi için gerçekleştirdiği ön siparişin yanı sıra dünyanın en popüler saati Apple Watch Series 9’da büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.