Apple Vision Pro’nun parçaları ayrı ayrı mı satılacak?

Apple, teknoloji dünyasında çığır açmaya devam ediyor. Cupertino merkezli teknoloji devi olan Apple, Vision Pro’nun özellikleriyle baş döndürücü etkiyi müşterilerinde yapsada ürünle alakalı yeterli bilgiyi henüz vermedi. Ne kadar ağırlıkta olduğunu henüz belirtilmeyen cihazın, pili dolayısıyla bir pakete taşınması için oldukça ağır olduğu belirtiliyor. Müşteriler ise ‘her parçası ayrı ayrı mı satılacak?’ sorusunu gündeme getirdi. İşte merak edilenler…

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen WWDC’de, Apple’ın uzun süredir beklenen “karma gerçeklik” gözlüğü olan Apple Vision Pro tanıtıldı. Bu yeni cihaz, şirketin yeni teknolojiye olan taahhüdünü sembolize ettiği için çokça konuşuldu.

Görüşmelerin büyük bölümü teknoloji üzerine olsa da, cihazla birlikte verilecek aksesuarlar da tartışılan konular arasında yer aldı. Cihaz, kullanıcının başının arkasından kulaklarının arkasına kadar uzanan esnek 3D örme kumaştan bir baş bandıyla çıkacak. Ancak, şirketin henüz üzerinde durmadığı başka bir kayış da mevcut.

blank

WWDC SUNUMUNDA GÖRÜNDÜ
Bir ek üst kayışın varlığı, kullanıcının hareket halindeyken gözlüğün dengesini sağlama ve kolayca düşmesini engelleme amacına hizmet ediyor olabilir. WWDC sunumunda tanıtım materyallerinden birinde kısa bir süre gözüktü, ama bu konuda şirket tarafından bir açıklama yapılmadı.

APPLE, VİSİON PRO’NUN HER PARÇASINI…
Apple, Vision Pro’nun üstündeki ek kayış, cihazın ağırlığını dramatik bir şekilde dengeleyebilir ve kullanılırken daha iyi bir deneyim sağlayabilir.

Şirketin bu ek kayış hakkında hiç konuşmaması ve pazarlama materyallerinde bu konuya değinmemesi göz önüne alındığında, Apple’ın bunu ayrı bir aksesuar olarak satmayı ve cihazın kutusuna dahil etmemeyi planladığı düşünülebilir. Ancak, bunu kesin olarak bilmek için, Apple’ın bir doğrulama duyurusu yapmasını beklemeliyiz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.