İkinci kadın suçlamalarını reddeden Marion Cottilard, Brad Pitt’e övgü dolu sözler sarf etti

Allied (Müteffik) filminde başrolü Brad Pitt ile paylaşan Marion Cottilard, rol arkadaşı için “Çok iyi bir adam” yorumunu yaptı.

“Onunla geçinmek zor değil”

40 yaşındaki Fransız oyuncu, Entertainment Tonight’a verdiği röportajda, 52 yaşındaki aktör için şunları söyledi:

“Brad çok iyi bir adam. Tabii ki mükemmel bir oyuncu. O kadar iyi bir insan ki onunla iyi geçinmek zor değil.”

İkinci kadın iddialarını redddetti
Angelina Jolie’nin 15 Eylül’de Brad Pitt’e boşanma davası açmasının ardından aynı filmde rol alan Pitt ile Cottilard arasında yakınlaşma yaşandığı iddiaları yayılmıştı.

Brangelina’nın evliliğini yıkan ‘ikinci kadın’ olduğu öne sürülen Cottilard, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ikinci çocuğuna hamile olduğunu söyleyerek şunları aktarmıştı:

“Mahvolmadım”

“Son 24 saattir devam eden ve benim içine çekildiğim haberler hakkında bu benim ilk ve tek tepkim. Bu tarz şeylere ciddi olarak yorum yapmazdım ama bu durum sevdiğim insanları ve etkiliyor, konuşmak zorundayım. İlk olarak, çok yıl önce hayatımın erkeğiyle, oğlumuzun ve beklediğimiz bebeğimizin babasıyla tanıştım. O benim aşkım, dostum, ihtiyacım olan tek şey. İkincisi, beni mahvolmuşum gibi gösterenler, çok iyiyim, teşekkür ederim. Bu açıklama üzüntü vermiyor. Hızla yargılamaya geçen tüm medyaya ve nefret edenlere, içtenlikle acil şifalar diliyorum. Son olarak, her ikisine de derin bir saygı duyduğum Angelina ve Brad için bu fırtınalı anlarda huzuru bulmalarını diliyorum.

Sevgilerimle, Marion”

Açıklamadan sonra övgü
Cottilard’ın Brad Pitt’e övgüsünün, ünlü aktörün çocuğuna şiddet uyguladığı suçlamasından aklanmasının hemen ardından gelmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.