Zahara babası Brad Pitt’i sildi! O artık bir ‘Jolie’

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin 18 yaşındaki kızları Zahara, üniversiteye başladı. Katıldığı öğrenci birliğine kendisini tanıtan Zahara’nın, babasının soyadı Pitt’i kullanmaması sosyal medyada gündem oldu.

Hollywood’un ikonik çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin yedi yıl önce aldıkları ayrılık kararı sonrası aralarındaki mal paylaşımı davaları devam ederken, çiftin kızları Zahara, üniversiteye başladı. Spelman Üniversitesi’nde eğitim gören Zahara Jolie- Pitt, Alpha Kappa Alpha adlı kız öğrenci birliğine katıldı.

KIZ ÖĞRENCİLERİN KURDUĞU İLK SİYAHİ BİRLİK
People’ın haberine göre, Amerika’da kız öğrencilerin kurduğu birliklerden biri olan Alpha Kappa Alpha aynı zamanda ilk siyahi birlik olma özelliği taşıyor. Birliğe katılma töreninde konuşma yapan Zahara’nın videosu sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.

Ünlü çiftin 18 yaşındaki kızı kendini tanıtırken “Benim adım Zahara Marley Jolie. Los Angeles, Kaliforniya’dan geldim” dedi. Zahara’nın babasının soyadını kullanmaması dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.