İçerde, kırılmaz denen rekorları kırdı

Pazartesi akşamları milyonları ekran başına toplayan, ezber bozan senaryosu, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosu, nefes kesen sahneleri ve prodüksiyonuyla ilk bölümünden itibaren fenomen haline gelen ‘İçerde’ sadece reyting sıralamasında değil, birçok alanda adını zirveye yazdırdı. Dizi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun kırılmaz denilen rekorlarını şimdiden alt üst etti!

‘İçerde’, Tüm Kişiler, A/B Sosyo Ekonomi Statü ve ABC1 kategorileri olmak üzere tüm kategorilerde her hafta rakiplerine fark atarak ilk sıraya yerleşiyor. Yayınlanan 4 bölümüyle toplam 21 milyon 947 bin kişiye ulaştı.

Sosyal medya araştırma şirketi Somera’nın verilerine göre ‘İçerde’ için Twitter’da toplam 516.453 tweet atıldı. Her hafta yayın sırasında hem Türkiye hem dünya gündemine giren ‘İçerde’ TT listesinde zirvedekini yerini alıyor. Dizi, Trending Topic listesinde Türkiye’de toplamda 43 saat 10 dakika TT, dünyadaysa 25 saat WTT oldu.

#İçerde, #Çağatay Ulusoy, #Aras Bulut İynemli, #Çetin Tekindor, #Bensu Soral, #Rıza Kocaoğlu, #İçerdeyim ve #Sarp etiketleri TT listesinde yer aldı. Dizi, 1’inci bölümde, Türkiye gündeminde 11 saat 50 dakika, dünya gündemindeyse 7 saat 35 dakika kaldı.

2’nci bölümde, Türkiye gündeminde 10 saat 40 dakika, dünyadaysa 4 saat 15 dakika kaldı. 3’üncü bölümde Türkiye gündeminde 11 saat 20 dakika, dünyadaysa 4 saat 50 dakika kalırken; 4’üncü bölümünde Türkiye’de 14 saat 10 dakika, dünyadaysa 8 saat 45 dakika TT listesinde kalarak rekora imza attı.

‘İçerde’nin bölümleri, Youtube resmi hesabından yaklaşık 18 milyon 85 bin kişi tarafından izlendi. Yayınlanan fragmanlarıysa yine Youtube sayfasından 13 milyon 201 bin kişiye ulaştı.

‘İçerde’nin Toygar Işıklı imzalı, yaylı kayıtları Prag Filarmoni Orkestrası tarafından çalınan jenerik müziği İtunes’ta en çok indirilen eser oldu. Dizide yayınlanan, Erkin Koray’ın seslendirdiği ‘Tek Başına’ adlı şarkı aynı hafta Spotify’da en çok indirilen şarkı oldu.

Ayrıca televizyon ekranlarında ilk defa bir Coldplay şarkısı ‘İçerde’de kullanıldı. 3’üncü bölümde yer alan Sarp-Melek yakınlaşma sahnesinde dünyaca ünlü grubun ‘Yellow’ adlı şarkısı yeraldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.