Kenan Doğulu, Harbiye’de sevenleriyle buluştu

Kenan Doğulu 16 Ekim Pazar akşamı üçüncü kez Harbiye’de sevenleriyle buluştu. Hayranlarının hınca hınç doldurduğu konserde bir ilk yaşandı.

ÜNLÜ DOSTLARINDAN KENAN DOĞULU’YA İSTEK YAĞMURU…

Sosyal medyada konserden bir gün önce Doğulu’nun sanatçı dostları en sevdikleri Kenan Doğulu parçaları için istekte bulundular.

Cem Yılmaz ile başlayan istek videoları konser saatine kadar Bengü, Neslihan Atagül & Kadir Doğulu, Sibel Can, Beyazıt Öztürk, Ayşegül Aldinç, Fuat Güner, Yılmaz Erdoğan, Beyza Şekerci & Engin Hepileri, Doğa Rutkay, Ferman Akgül, Sıla, Saba Tümer, Soner Sarıkabadayı, Teoman Murat Dalkılıç, Belçim Bilgin, Ali Sunal, Berkay, Cem Özer, Murat Başoğlu, Mert Fırat, Nilgün Belgün, Ercan Saatçi, İzzet Öz, Merve Özbey, Güven Kıraç, Emre Karayel, Ece Seçkin, Seda Bakan, Ozan Doğulu ve finalde Beren Saat ile devam etti.

gazetemag-com-kenan-dogulu

HAYRANLARINDAN YORUM YAĞDI

Sosyal medyada milyonlarca yorum yağan bu paylaşımlar sonrasında konsere dakikalar kala Kenan Doğulu kulisinden beklenen sürprizi açıkladı. Kenan Doğulu, tüm paylaşımlar sonunda en çok istek alan 3 şarkıyı belirleyerek, konser esnasında kişisel facebook hesabından canlı olarak yayınlayacağını ve böylece sevenlerinin Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinden konser heyecanına ortak olabileceğini duyurdu.

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleştirilen Best Of Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava’nın büyülü atmosferinde müzikseverlere müzik, dans, eğlence dolu unutulmaz bir gece yaşattı.

KONSERDE CANLI YAYIN!

Sosyal medya üzerinden gelen istekler değerlendiren Kenan Doğulu en çok istek alan ‘Gelinim’ ‘Kurşun Adres Sormaz ki’ ve Aşk ile Yap’ şarkılarını seslendirirken facebook hesabı üzerinden canlı yayın yaptı!

KENAN DOĞULU HARBİYE’Yİ ÇOŞTURDU

3.5 saat sahnede kalan Kenan Doğulu konserin açılışını ‘Yaparım Bilirsin’le yaptı. Konser boyunca ‘Baş Harfi Ben’ ‘Bal Gibi’ ‘Kandırdım’ ‘Hiç Bana Sordun Mu’ ‘Ben Güzelden Anlarım’ ‘Sımsıkı’ ‘Aşkım Aşkım’ ‘Pamuk’ ‘Çakkıdı’ ‘Kız Sana Hayran’ ‘Tutamıyorum Zamanı’ ile uzun zaman sonra ilk kez ‘Belli mi Olur’ ‘Bırak be Dostum’ ‘Tek Kürekçim’ ‘Hançer’ şarkılarını da seslendirdi.

Konser öncesi kapıda uzun kuyruklar oluşurken, Kenan Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, Gözde Kansu, Ömer Faruk Sorak ve eşi İpek Sorak, Murat ve Hande Başoğlu, Selhan Aloğlu, Önder Öztarhan, Aslı Ekşioğlu ve Cihan Okan da vardı.

Kenan Doğulu kendisini alkışlar ve ıslıklar eşliğinde tekrar sahneye çağıran sevenlerine ‘Susma’ ‘Tükendim’ ve ‘Aşk ile Yap’ şarkılarıyla ‘Gittiğiniz yerde mutlu kalın, en kötü günümüz böyle olsun’ diyerek seyircisine unutulmayacak bir gece yaşattı.

Konserin sonunda tüm sevenlerine ‘ Burada belki son konserim, 23 yıldır bu sahnede şarkı söylüyorum, ilk günden beri burası benim için çok özel. Eğer yeniden olmazsa bu benim vedamdır, benim için Harbiye’nin belki de son konserine hoşgeldiniz!’ diyerek teşekkür etti.

Merve Kırşan’ın stil danışmanlığında sahneye Emre Erdemoğlu tasarımı bir ceketle çıkan Doğulu, konsere Les Benjamin tasarımı tshirt ve Derimod tasarımı ceket ile devam etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.