Tolga Sarıtaş, kötü çocuk oluyor

TAFF PİCTURES YAPINCILIĞINDAKİ YEPYENİ FİLM KÖTÜ ÇOCUK’UN BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU.

Wattpad’de yayınlanan ve daha sonra kitap haline gelen Kötü Çocuk serisi TAFF Pictures yapıncılığında sinemaya uyarlanıyor. Senaryosunu başarılı yönetmen Yağız Alp Akaydın’ın kaleme aldığı filmde Meriç karakterini ise Güneşin Kızları dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandıracak.

Büşra Küçük’e ait kitabın hikayesi ise şöyle; Her şey, bir genç kız olan Kayla’nın daha önce hiç görmediği babasının evine taşınmasıyla başlar. Babası Kayla’yı yeni bir okula yazdırır. Yeni okulunda Cansu ve Ömer adında iki yeni arkadaş edinir. Tabii bir de Meriç vardır; okulun burslularından Meriç Tuna. Karanlık ve kötü bir çocuktur.

Kötü Çocuk, 3 Ocak 2017’de sinemalarda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.