Hiçbir kadını güzel diye sevmedim

Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçısı Keremcem, Beylikdüzü Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde ünlü haberci Seda Akgül’ün sorularını yanıtladı. Üç kez âşık olduğunu açıklayan Keremcem, aşkta güzelliğin önemli ama tek özellik olmadığını söyledi.

YouTube video

Genç şarkıcı Keremcem, Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde ünlü haberci Seda Akgül ‘ün sorularını yanıtladı. Keremcem, “Sevilmeyi ve beğenilmeyi seviyorum. Hayatımda üç kez âşık oldum. şık olmak için salt güzellik yetmez. Güzellik bir bütündür. Dış güzellikle birlikte iç güzellik de gerekli” diyerek sözlerini sürdürdü. Aşkın ömrünün üç yıl olduğu kuralının doğru olduğuna inandığını söyleyen Keremcem, sakinliğiyle bir kadını bezdirebileceğini ifade etti.

Çocuk için evlenmem
Daha önce yedi ay evli kaldığını söyleyen Keremcem, “Ben işime aşık bir adamım. Evliliği sürdürmek çok zor. Çocuğum olsun isterim ama çocuk büyük sorumluluk. Sadece çocuğum olsun diye evlenmem. Ancak ne zaman büyük konuştuysam başıma geldi. Çocuk için evlenmem dedim ya o da başıma gelir. Çocukların da ana-babayla birlikte büyüme hakkı var. Kimse boşanmak için evlenmez ama zaten evliliği sürdürmek zor, bir de çocuk varsa çok daha zor. Çocuk sahibi olmak kadına bağlı” dedi.

blank

Üç büyük aşk yaşadım
10. yıldönümünü kutlayan Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen Kırmızı Koltuk sohbetlerine konuk olan Keremcem, ünlü haberci Seda Akgül’ün bir sorusu üzerine, vizyona giren yeni filmine atıfta bulunarak “Aşk çağırırsan gelir, çağırmazsan gelmez. şık olabilmek için aşka hazır olman lazım” dedi.
Pandemi öncesi çekimleri tamamlanan “Aşk Çağırırsan Gelir” filminin gösterime yeni girdiğini belirten Keremcem, kaç kez âşık olduğu sorusuna, “Üç kez âşık oldum, üçü de üç yıl sürdü. Aşkın ömrü üç yıl diyenler doğru söylüyor galiba. Aşkların bir süre sonra sevgiye evrilmesi gerek. Birlikte olan iki kişinin hayatlarının tamamen örtüşmemesi gerek. İki ayrı hayat ve kesişme noktaları gerek. Ayrı evlerde yaşamayı tercih edenlerin kendi hayatlarını korumaya çalıştığını düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

Sadece güzel diye sevilmez
Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde “Kırmızı Koltuk”ta Seda Akgül’ün sorularını içtenlikle yanıtlayan Keremcem, konser vermeyi özlediği için albüm yaptığını ve bir ay sonra piyasaya çıkacağını söyledi. şık olacağı kadında ne aradığı sorusu üzerine çarpıcı bir açıklama yapan Keremcem, “Hiçbir kadını güzel diye sevmedim. Daha önceki birlikteliklerimde de bu böyle olmuştur. Güzellik zaten hem göreceli bir kavramdır hem de bir bütündür. Dış güzellikle birlikte iç güzellik de gerekli” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.