Bilecik Pazaryeri’nde feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil yol kenarında park halindeki iş makinesine çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Alınan bilgiye göre Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana gelen kazada sürücü Halil Karatekin’in kullandığı 11 AAG 442 plakalı otomobil yol kenarında akaryakıtı biten Ekrem Yıldız idaresindeki 34 001 43945 plakalı iş makinesine arkadan çarptı.

Kazanın yaşandığı Pazaryeri OSB kavşağına çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Kazada iş makinesi operatörü Ekrem Yıldız yaralanırken otomobil sürücüsü Halil Karatekin hayatını kaybetti.

Yaralı kepçe operatörü Ekrem Yıldız 112 Acil Servisi ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Karatekin ise Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelemesi sonrası Pazaryeri İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.