Hazal Kaya’dan sevindiren haber!

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda annesiyle görüntülenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, bir süredir kanser tedavisi gören annesinin hastalığı yendiğini söyledi.

Güzel oyuncu Hazal Kaya, önceki gün annesi Ayşegül Kaya ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Kaya, müjdeli haberi vererek kanser tedavisi gören annesinin hastalığı yendiğini söyledi.

HAZAL’IN ANNESİ KANSERİ YENDİ

Uzun süredir kanser tedavisi gören annesiyle bir klinik çıkışında objektife yansıyan ünlü oyuncu, muhabirlere müjdeli haberi verdi. Kaya, “Çok şükür atlattık, şu an daha iyiyiz.” dedi.

blank

ANNESİNİN SAÇLARINI KAZIMIŞTI

Anne Ayşegül Kaya, kanser teşhisi konulduktan sonra kızına saçlarını kestirdiği fotoğrafı, “Kanser adı dehşet yaratsa da artık olağan. Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli. İyi dilekler için çok teşekkürler.” notuyla paylaşarak kanser hastalarına umut olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.