Halka dizisi kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilk iki bölümüyle büyük beğeni toplayan Halka dizisi kadrosuna yeni bir ismi daha dahil etti.

TRT1’nin Es Film imzalı polisiye dizisi Halka, sürükleyici konusu ve zengin prodüksiyonuyla son dönemde ekranın adından en çok söz ettiren projelerinin başında geliyor. Usta yönetmen Volkan Kocatürk’ün imza attığı dizi, geçen salı akşamı ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu.

UĞUR UZUNEL DE KADRODA

Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Funda İlhan ve Serhat Midyat gibi usta isimleri genç kuşağın öne çıkan yıldızları Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı’yla buluşturan ‘Halka’ya son olarak Uğur Uzunel de katıldı.

blank

Üç sezon ‘Aşk ve Mavi’ dizisinde ‘İsmet Göreçki’ karakterine hayat veren Uzunel, ‘Halka’nın ekibine 3. bölümde dahil olacak. Uzunel, senaryosunu Aziz Tuna C., Selim Bener ve Ali Demirel’in yazdığı ‘Halka’da ‘Bolpaşa Şener’ rolünü oynayacak.

Aynı zamanda ‘Herkesin Bildiği Sırlar’ adlı tiyatro oyununa da hazırlanan Uğur Uzunel, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosuna katılan partneri Gözde Okur’la da salı akşamları rakip olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.