Hayvan Dostlarım (Konuşan Hayvanlar Soundtrack) yayınlandı

Başrollerinde Ayça Erturan, Ferit Aktuğ, Emir Özyakışır, Hülya Duyar ve Ebru Akel Sancak’ın oynadığı “Konuşan Hayvanlar” filmi 9 Ağustos’ta vizyona girecek.

BAYRAM TATİLİNDE HERKES SİNEMAYA

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını HANN ve Motion Content Group’un üstlendiği, oyunculara 20’den fazla farklı hayvanın eşlik ettiği, insanlarla hayvanların dostluğuna dikkat çeken “Konuşan Hayvanlar” filmi; yayınlandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’de sadece 9 TL. bilet fiyatıyla izleyici ile buluşacak.

Çekimleri Bursa’da gerçekleşen ve 3 haftada tamamlanan “Konuşan Hayvanlar” filmini Ayşe Balıbey ve Ümit Açıkdilli kaleme aldı. Hayvanlarla kurulan dostluk, hayvanlara duyulan sevgi temalarının ön planda tutulduğu filmde Ayça Erturan, Ferit Aktuğ, Hülya Duyar, Emir Özyakışır ve Ebru Akel Sancak ile birlikte; Rıza Sönmez, Aslı Samat, Eray Demirkol, Barış Çelikkol, Orhan Eşkin, Naz Ar, Cantürk Çolak rol alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.