Ankara’da Tan Taşçı’ya dev koro

Tan Taşçı memleketi Ankara’da coşkuyla karşılandı.

Ünlü sanatçı Tan Taşçı, 2019 yaz turnesi kapsamında bu kez memleketi Ankara’da sahneye çıktı.

Ankara Panora AVM Teras Konserleri kapsamında Ankaralı hemşehrileri ile buluşan Taşçı, kendisini izlemeye gelen binlerce Ankaralı’ya unutulmaz bir gece yaşattı.

blank

Aralıksız iki saat sahnede kalan Tan Taşçı, kendi imza attığı hitlerinin yanı sıra, Harun Kolçak’tan Barış Manço’ya ustalarından da şarkıları müzikseverler ile birlikte söyledi. Adeta dev bir koro ile geceye devam eden Taşçı, Ankara’da büyük coşku ile karşılandı. Geçtiğimiz yıl da aynı sahnede konser veren ünlü sanatçı, ” Geçen yaz yağmur altında birlikte şarkılar söylemiştik, bu yaz yine buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Ankara hep başka. Sizi hayranlıkla izliyorum. Teşekkür ederim.” diyerek konserini bitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.