Yasemin Şefik sordu “Her Yerde Sen” dizisinin oyuncusu Ali Gözüşirin cevapladı

Ali Gözüşirin: “Barbara Palvin, sevgilisi olunca beni takipten çıktı.”

“Her Yerde Sen” dizisinin yakışıklı oyuncusu Ali Gözüşirin, Episode Derginin yeni Youtube kanalı Episode TV’de Yasemin Şefik’in konuğu oldu. Kahkaha dolu programda Gözüşirin ilginç açıklamalarda bulundu.

16 yaşında saçlarının beyazladığını anlayan Ali Gözüşirin, “Aynanın karşısına geçip makasla beyaz çıkan saçlarımı kesiyordum. Şimdi ise herkes karizmatik buluyor,” dedi.

Genç oyuncu Ali Gözüşirin isyan etti: “Her millette kadınlar aynısınız!”

Yasemin Şefik’in, “Victoria Secret’in ünlü modeli Barbara Palvin ile arkadaştınız. Bir baktım Instagram’dan birbirinizi takipten çıkmışsınız. Ne oldu?” diye sorması üzerine Ali Gözüşirin, “Modellik yaptığım yıllarda arkadaş olduk. Sonrasında benim anladığım, Barbara’nın sevgilisi oldu ve beni arkadaşlıktan çıkardı. Her millette bütün kadınlar aynısınız. Hangi ülkeden olduğunuz önemli değil!” diyen genç oyuncu kahkahayı bastı.

“Sesim iyi ama şarkıcılık yapmayacağım. Hayalim Müzikal!”

Son zamanlarda oyuncuların müzik dünyasına geçişiyle sahne ve albüm yapması üzerine Ali Gözüşirin, “Sesimi iyi buluyorlar. Aslında bu konuyla ilgili eğitimler görüyorum. Ancak ben müzikal yapmak istiyorum. Şarkıcılık gibi bir düşüncem yok,” açıklamasını yaptı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.