Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel’e şok mesaj!

Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel, geçtiğimiz gün sosyal medyadan bir gönderi paylaştı.

Oyuncu Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel, 2018 yılında Caner Yıldırım’la evlenmiş ve bir süre sonra hamile kalmıştı. Dünyaya getirecekleri bebekleri için geçtiğimiz günlerde baby Shower düzenleyen Erçel, doğacak olan kızına Ocak ayında hayatını kaybeden annesinin ismini vereceğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz gün sosyal medyada bir paylaşım yapan Erçel, bir kullanıcının kendisine gönderdiği mesajı takipçileri ile paylaştı. Takipçisinin, “Duyduğum şey ne kadar doğru bilemem ama bebeğinize annenizin ismini vermek istiyormuşsunuz. Annenizi yaşatmanız çok güzel bir davranış ama bence doğru değil çünkü isimlerin enerjileri vardır. Günümüzde de bunun birçok örneği var. Annenizin hastalığı bebeğinizde devam edebilir. Lütfen o küçük meleğin yaşamını bu kadar tehlikeye atmayın” mesajını paylaşan Erçel “Böyle birkaç mesaj okudum. Ne kadar doğru sizce, inanan var mı?” notunu düştü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.