Hande Erçel hangi dizide rol alacak?

TRT 1’de yayınlanan Halka dizisinden ayrılan Hande Erçel’in adı Fox TV’de gelecek sezon ekrana gelecek Kod adı Kurşun dizisiyle anılıyor.

Murat Dalkılıç’la yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel geçtiğimiz sezon TRT 1’de salı akşamları ekrana gelen ‘Halka’ dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım’la kamera karşısına geçen güzel oyuncu, Halka’dan ayrıldı.

Hangi dizide rol alacak?

Ayrılığın ardından son dönemin gözde oyuncularından olan Hande Erçel hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Güzel yıldızın gelecek sezon kod adı “Kurşun” olan FOX’un Most Production imzalı iddialı dizisiyle görüştüğü iddiası dikkat çekti. Kerem Deren’in yazdığı dizi 1970’lerde geçiyor ve adalet arayan savcı Orhan ile kalemine güvenen gazeteci Leyla’nın aşkını anlatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.