Hande Doğandemir’den dikkat çeken ihanet açıklaması!

Şimdilerde Exxen’de yayınlanan Hükümsüz’ün kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Hande Doğandemir, samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği cevaplar ile dikkat çeken Doğandemir’in ihanet ile ilgili sözleri gündem oldu.

YouTube video

Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan Hande Doğandemir, kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform Exxen’de yayınlanan Hükümsüz dizisi kadrosunda yer alan Hande Doğandemir, Hürriyet’e özek açıklamalarda bulundu.

‘Kimselere âşık olamamak mı,her aşkınızın kötü bitmesi mi?’ sorusuna yanıt veren Doğandemir, ‘Hiç âşık olmamak daha kötü… N’olursa olsun, aşkı tatmak güzel duygu.’ dedi.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu ‘Bir insan için hangisi daha ağırdır: İhaneti bilip de susmak mı, habersiz yaşamak mı?’ sorusuna şu yanıtı verdi: ‘İhaneti bilip de susmak daha ağır galiba.’

Samimi açıklamalarına devam eden Doğandemir, aşk ve nefretle ilgili sorulan ‘Aşkın karşıtı: Nefret mi, kayıtsızlık mı?’ sorusuna ‘Nefretin içinde hâlâ aşk vardır. O işin net bitişi kayıtsızlıktır.’ yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.