Kim Kardashian ve Kanye West’in boşanma belgeleri basına sızdırıldı

Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ve Kanye West’in ayrılık kararı konuşulurken boşanma belgeleri basına sızdırıldı. Ünlü çiftin boşanma nedenleri ortaya çıkarken dört çocuğun velayetini kimin istediği de öğrenildi.

2014 yılında evlenen ve dört çocuğu olan ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian ve Kanye West’in boşanma davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Kim Kardashian, West’e şubat ayı başında açtığı boşanma davasının nedeni olarak aralarında “uzlaşmaz farklılıklar” olduğunu belirtti. İkilinin boşanma belgeleri basına sızdırıldı.

blank

The Sun gazetesi boşanma davasına ait belgeleri yayınlarken iki tarafından çocuklarının ortak velayetini istediğini doğruladı. Kardashian, boşanma sonrası kendisi veya West tarafından eş desteği verme yetkisinin sonlandırılmasını da talep etti.

Ünlü şarkıcı Kanye West’in düzenlemelerden memnun olduğu öğrenilirken ikilinin evlilik anlaşmasına itiraz etmedikleri de ortaya çıktı.

Çiftin boşanma sürecini sakin bir şekilde geçirdiği People dergisine konuşan bir kaynağın “Kim ile Kanye arasında bir çatışma yok” sözleri ile doğrulandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.