Can Yaman, evlilik teklif ettiği Diletta Leotta’yı göz hapsine aldı

Erkenci Kuş dizisi ile yıldızı parlayan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Can Yaman, evlilik teklif ettiği sevgilisi Diletta Leotta’yı göz hapsine aldı. Geçtiğimiz gün stadyumdan yayın yapan sevgilisi Diletta Leotta’yı izleyen Can Yaman dikkat çekti.

YouTube video

Demet Özdemir’le başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisi ile popüler olan Can Yaman, İtalya’da Sandakon dizisi ve makarna markası ile reklam anlaşması imzaladı. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen yakışıklı oyuncu gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta’ya kaptırdı.

İkilinin reklam aşkı yaşadığı iddia edilirken Can Yaman, evlilik teklifinde bulunarak herkese yanıt vermiş oldu.

Can Yaman Diletta Leotta
Can Yaman – Diletta Leotta

Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı “Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can.” yazılı İtalyanca sözleri Roma’da uçurttu. Yaman’ın teklifi uzunca bir süre konuşuldu.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta’yı yakın takibe aldı. Geçtiğimiz gün bir stadyumdan yayın yapan sevgilisini izledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.