Hale Soygazi’den Seda Sayan’a: Mahkemede hesaplaşacağız

Seda Sayan’ın sunduğu ‘Artık Susma’ programında Murat Şar’ın kayıp annesi olduğu ima edilen usta oyuncu Hale Soygazi, ‘Mahkemede hesaplaşacağız’ diyerek soluğu savcılıkta aldı.

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunuculuğunu üstlendiği ‘Artık Susma’ programında Murat Şar adlı şahsın annesi olarak gösterilen Hale Soygazi, konuyu mahkemeye taşıdı. Programda Murat Şar’ın annesinin bir Yeşilçam yıldızı olduğu, güzellik kraliçesi seçildiği ve sarışın olduğu gibi ipuçları verilerek sonunda Soygazi’nin hedef alındığı anlatıldı. Bu olay üzerine oyuncu, Çağlayan Adliyesi’ne giderek programın sunucuları, yapımcılar ve Murat Şar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Biraz onur herkese lazım

Sonrasında kameraların karşısına geçen usta oyuncu şunları söyledi: “Mahkemede hesaplaşacağız. Tazminat davası açıyoruz. Şimdi biz açacağımız davayla onlardan DNA testi isteyeceğiz. Murat Şar’a sesleniyorum, mağdur olma mahrur ol, gururlu ol. Biraz gurur, onur herkese lazım. Bizim adımızı kullanıp kirletip çamur atmak nedir?” Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.