Hakan Taşıyan için ritik saatler başladı

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, 5 aydır tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde karaciğer nakli için bekliyor. Ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşanırken yakın arkadaşı Hakan Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ‘Karaciğer donörü ile ilgili gelişmeler var. 3-4 saat içinde durum netlik kazanacak’ dedi.

YouTube video

1 yıl önce yaşadığı rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan Hakan Taşıyan, taburcu edilmesinden 5 ay sonra yeniden tedavi altına alındı. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisine başlanan Hakan Taşıyan daha sonra Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Böbrek ve karaciğer nakline ihtiyacı olduğu belirlenen Taşıyan’ın ailesi ve arkadaşları seferber oldu. Hakan Taşıyan’ın kız kardeşinden alınan örneklerin ardından böbrek verebileceği öğrenildi.

Taşıyan’ın karaciğer donörü hakkında ise şarkıcının yakın arkadaşı Hakan Yılmaz umut verici bir açıklamada bulundu. Yılmaz, “Karaciğer donörü ile ilgili gelişmeler var. 3-4 saat içinde durum netlik kazanacak” dedi.

blank

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde, “Böbreğini kız kardeşinden alacaklar. Ancak karaciğer nakli ile gerçekleşeceği için bekliyoruz. Ayrıca ‘0rh+ ve Brh+’ kan grubundaki kişilerden karaciğer alınabiliyor. Ailesindeki tüm yakınlarının kontrolleri yapıldı ancak hiçbirinin dokusu uyuşmadı. Kendisi ailesiyle görüşüyor. Konuşmasında herhangi bir sıkıntı yok. Bu konuda hastanemiz çok iyi. Ayrıca Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’da gerçekten konuyla çok alakadar, bu vesileyle kendisine tekrar tekrar teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dünyaca bilinen doktorlar tarafından süreç takip ediliyor. Karaciğer bulunduktan sonra inşallah sağlığına kavuşup bu hastaneden ayrılacak. Sosyal medyadaki paylaşımdan sonra bizleri ve bakanlığı arayan çok kişi oldu” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.